Tratament anticelulitic in 4 pasi

In lumea beauty si a cosmeticelor, celulita este una dintre problemele cele mai intalnite si mai temute de catre femei. Aceasta poate fi cauzata de mai multi factori factori precum constitutia fizica, dezechilibre hormonale sau obiceiuri alimentare inadecvate. Dar cum putem face fata acestei probleme atunci cand primele semne ale celulitei incep sa apara pe corpul nostru? Laboratoarele Arganiae au creat un tratament special impotriva adipozitatii si celulitei pentru a oferi tuturor femeilor o solutie naturala si non-invaziva in lupta impotriva aspectului de coaja de portocala. Folosind tratamentul cu Arganiae de cel putin doua ori pe saptamana, vei putea experimenta imediat o senzatie de picioare mai usoare si lipsite de toxine, iar cu utilizare frecventa, acesta poate fi un remediu natural si rapid impotriva celulitei si adipozitatii. Incepe sa obtii rezultate vizibile si sa te simti mai increzatoare in pielea ta cu tratamentul Arganiae.

Pasul 1

Deschidem statiile limfatice cu utilizarea Sinergiei de Drenaj: produsul ideal pentru drenarea excesului de lichide prin masarea zonelor afectate de celulita sau adipozitate.

Pasul 2

Aplicati Tratamentul salin anticelulitic cu ulei de argan pe zonele cu celulita. Amestecul sinergic de uleiuri esentiale de rozmarin, fenicul dulce, cimbru si lamaie favorizeaza eliberarea toxinelor responsabile de petele pielii si tonifica pielea oferind intregului corp un aspect placut cu parfum stimulant.

Udarea mainilor va facilita absorbtia completa a produsului in piele.

Pasul 3

Infasurati partea corpului tratata in folie de plastic. Lasati sa actioneze 10 minute pentru a permite produselor Arganiae sa patrunda mai adanc in zona afectata de excesul de grasime.

Pasul 4

Dupa ce ati eliminat reziduurile de produs cu un prosop umed, uscati zona afectata de tratamentul anticelulitic si aplicati (masand pana la absorbtie) Gelul Crema Anticelulita.

Cand se efectueaza tratamentul?

Pentru a avea cele mai bune rezultate ale tratamentului anticelulitic este recomandat sa il efectuezi pe toate zonele afectate de doua pana la trei ori pe saptamana.

Produse pentru tratament:

S-ar putea sa te intereseze

  Produsul a fost adaugat in cos