Tratament in 5 pasi pentru picioare si calcaie crapate

In timpul iernii, picioarele noastre sunt adesea uitate in comparatie cu celelalte parti ale corpului pe care le ingrijim, indiferent de anotimp. Chiar daca in sezonul rece ele sunt intotdeauna acoperite de incaltaminte, sosete si ciorapi, trebuie sa fim atenti la ingrijirea acestora deoarece hidratarea si ingrijirea picioarelor este importanta si atunci cand acestea nu sunt descoperite si expuse, asa cum se intampla in timpul sezonului de vara, au nevoie de hidratare la fel ca si mainile, mai ales la temperaturi scazute.

Deci, cum sa avem picioare frumoase chiar si atunci cand le tinem ascunse pe timp de iarna? Ce remedii pentru calcaie crapate si picioare exfoliate avem?

Nu este nevoie sa petreci ore la salonul de infrumusetare, poti obtine picioare moi si frumoase printr-un tratament si o baie DIY odata la doua saptamani.

Iata cinci pasi simpli pentru a utiliza produsele Argania pentru ingrijirea calcaielor si picioarelor tale crapate. Deoarece starea de bine a corpului nostru incepe de jos!

Pasul  1

Spala-ti picioarele cu apa calduta si bicarbonat de sodiu iar apoi usuca-le bine.

Pasul 2

Dupa ce ai facut baia pentru picioare cu apa calda si bicarbonat de sodiu, incepe imediat un scrub pentru picioare, aplicand peelingul cu ulei de argan si masand usor.

Pasul 3

Indeparteaza totul cu servetele umede calde iar apoi maseaza picioarele cu uleiul pur, extrem de hidratant de la Argania, care va actiona ca o masca pentru picioare si iti va oferi o senzatie incredibila de bunastare.

Pasul 4

Pentru a asigura o penetrare profunda a produsului in epiderma picioarelor tale si pentru un efect garantat de hidratare, infasoara-ti picioarele in folie de celofan si lasa produsul sa actioneze timp de 7 pana la 10 minute.

Pasul 5

 Indeparteaza folia de protectie si aplica o crema hidratanta pentru picioare, cum ar fi crema pentru picioare Argania, cu ulei de argan, ulei de migdale dulci, afine, castan salbatic, hamamelis si extracte pure naturale de tocoferol.

S-ar putea sa te intereseze

  Produsul a fost adaugat in cos