22 - 28 APRILIE | 20% OFF la toate produsele cu Vi
22 - 28 APRILIE | 20% OFF la toate produsele cu Vi
left image
right image
right image box

Tratament pentru intarirea unghiilor in 5 pasi

Unghiile noastre pot suferi mult din cauza factorilor externi precum vremea, expunerea la produse chimice sau stresul. Pentru a le proteja si a le mentine sanatoase, este important sa acordam atentie nutritiei si hidratarii lor. Iar uleiul de argan este un ingredient minunat pentru aceasta.

Cum stii ca ai nevoie de un tratament pentru intarirea unghiilor?

Ca sa iti dai seama cand ai nevoie de un astfel de tratament, este suficient sa iti privesti cu atentie unghiile. Au inceput in ultimul timp sa se subtieze si sa se rupa? Se exfoliaza mai des decat de obicei? Si-au pierdut din stralucire si nu mai au un aspect sanatos? Daca raspunsul la aceste intrebari este ”da”, inseamna ca ai nevoie un tratament pentru intarirea unghiilor cat mai repede.

Acest tratament se mai recomanda si dupa un proces de curatenie mai intensa, in care ai folosit produse chimice puternice, dar nu si manusi de protectie, sau dupa o perioada indelungata in care ai purtate unghii cu gel sau cu oja semipermanent. Unghiile facute cu gel sau cu oja semipermanenta sunt mai rezistente in timp si iti asigura o manichiura perfecta, insa suprafata unghiei devine din ce in ce mai slabita de fiecare data se indeparteaza gelul sau oja prin pilire.

In ce consta un tratament pentru intarirea unghiilor?

Ca sa te bucuri din nou de unghii rezistente si sanatoase, nu este suficient doar sa aplici un lac de unghii protector, ci ai nevoie de un tratament mai complex, ce actioneaza in mai multe directii. In momentul de fata, produsele de la Argania raspunde cel mai bine la nevoile unghiilor exfoliate si subtiri, rezultatele fiind vizibile la putin timp dupa urmarea tratamentului. Iata in ce consta un astfel de tratament:

Pasul 1

Aplicati exfoliantul cu ulei de argan pe intreaga suprafata a mainilor, insistati in special pe degete si unghii, masand usor.

Pasul 2

Dupa ce ati indepartat exfoliantul de pe maini, aplicati cateva picaturi din uleiul de argan pentru unghii si masati usor cateva minute degetele si unghiile. Uleiul de argan pentru unghii este protector, restructurant si regenerant, recomandat in special pentru cei care au unghii care se desprind, sunt fragile si au cuticule iritate.

Pasul 3

Aplicati crema de maini cu ulei de argan, care cu proprietatile sale puternic calmante si hidratante date de uleiul de argan care face pielea mainilor mai hranita si mai compacta.

Pasul 4

Pune-ti manusi de unica folosinta simple si lasati-le sa actioneze timp de 5-7 minute, astfel incat substantele nutritive sa poata patrunde în profunzime in piele si in unghii.

Pasul 5

Scoateti manusile de unica folosinta si masati uleiul pentru unghii si crema de maini cu argan pana la absorbtia completa.

Cand sa efectuati tratamentul pentru maini?

Ideal ar fi sa puteti repeta tratamentul de cel putin o data pe saptamana, pana cand observati ca unghiile au recapatat splendoarea si starea lor naturala de bine! Daca unghiile dvs. sunt extrem de fragile si se desprind usor, se recomanda sa repetati aceasta rutina de ingrijire a unghiilor cel putin o data pe zi in prima saptamana. Veti oferi unghiilor o hidratare profunda, astfel incat sa se simta mai putin uscate si mai puternice.

Rezultatele hidratarii unghiilor cu ulei de argan

Unghiile vor fi mai puternice, stralucitoare, cu o culoare sanatoasa. Cuticulele vor fi mai moi, pielea mainilor mai catifelata si pregatita sa infrunte noul sezon datorita tratamentului de hidratare special.

S-ar putea sa te intereseze

  Produsul a fost adaugat in cos