25 APRILIE | 24h Transport Gratuit
25 APRILIE | 24h Transport Gratuit
left image
right image
right image box

Tratament pentru ten cu piele sensibila si cuperoza

Creata pentru persoanele cu piele fragila si care sufera de cuperoza, linia de produse cosmetice pentru fata Carmen de la Argania garanteaza o alinare imediata, reducand semnificativ senzatia de mancarime si arsura cunoscuta de persoanele cu piele sensibila.

O data pe saptamana, in combinatie cu produsele cosmetice zilnice pentru tratarea pielii sensibile, recomandam  tratamentul Argania pentru pielea sensibila, care decurge din nevoia de a calma cea mai delicata piele a corpului.

Afla imediat cum poti oferi un moment de alinare pielii fetei, adesea rosie si inflamata!

Pasul 1

Indeparteaza machiajul de ochi si buze cu discuri demachiante folosind demachiantul bifazic pentru ochi si buze cu ulei de argan.

Pasul 2

Curata fata, gatul si decolteul cu laptele demachiant Argania masand cu varful degetelor in miscari circulare.

Pasul 3

Indeparteaza urmele de produs cu servetele umede sau cu un prosop si tonifica pielea cu lotiunea tonica Argania.

Pasul 4

Aplicati peelingul Argania in combinatie cu cateva picaturi de ulei de argan pur pentru a-l face mai delicat si masati cu o perie prin miscari circulare pe intreaga fata, gat si decolteu.

Pasul 5

Indeparteaza masca de pe fata, gat si decolteu cu servetele umede si calde sau cu un prosop si aplica masca de fata Carmen. Las-o sa actioneze timp de 15 minute. Indeparteaza totul cu servetele umede si calde si apoi tonifica cu lotiunea tonica cu ulei de argan.

Pasul 6

Aplica serul si crema Carmen pe fata, gat si decolteu.

S-ar putea sa te intereseze

  Produsul a fost adaugat in cos