left image
right image
right image box

Creme pentru ten cuperozic

Produsele 1-3 (din 3)

Torcea Amalia
Scris în 22 octombrie 2023
Rating:
Oana C.
Scris în 24 noiembrie 2023
Rating:
Oana C.
Scris în 22 decembrie 2023
Rating:
Luntraru C.
Scris în 21 martie 2024
Rating:
oleschevici e.
Scris în 25 martie 2024
Rating:

Creme pentru ten cuperozic

  • - 68%
  • Economisesti 119.68 Lei
  • stoc epuizat!
  • - 68%
  • Economisesti 125.80 Lei
  • - 68%
  • Economisesti 93.16 Lei

Produsele 1-3 (din 3)

Creme pentru cuperoza cu argan: calmare si hidratare pentru pielea sensibila

Cuperoza este o afectiune a pielii caracterizata prin dilatarea vaselor de sange si aparitia unor zone rosii sau violet pe fata. Persoanele care sufera de cuperoza au nevoie de produse de ingrijire special concepute pentru a calma si hidrata pielea sensibila.

Cremele pentru cuperoza pe baza de ulei de argan sunt o solutie excelenta pentru persoanele care doresc sa isi protejeze pielea de factorii de mediu daunatori si sa mentina nivelul optim de hidratare.

Uleiul de argan este cunoscut pentru proprietatile sale hidratante si antioxidante, care ajuta la reducerea inflamatiei si a rosetii pielii. De asemenea, acest ulei bogat in vitamine si acizi grasi esentiali, precum vitaminele A si E, ajuta la accelerarea procesului de regenerare a pielii si la mentinerea sanatatii pielii.

Cremele pentru cuperoza pe baza de ulei de argan sunt concepute pentru a hidrata si a calma pielea sensibila. Aceste produse ajuta la reducerea inflamatiei, a rosetii si a iritatiei pielii, iar textura lor usoara este potrivita pentru utilizarea zilnica.

Este important sa utilizati o crema pentru cuperoza cu ingrediente naturale, cum ar fi uleiul de argan, deoarece produsele cu ingrediente chimice pot agrava afectiunea pielii. In plus, este important sa evitati factorii de mediu daunatori, precum expunerea la soare si temperaturile extreme, pentru a proteja pielea sensibila.

Cremele pentru cuperoza pe baza de ulei de argan sunt o solutie excelenta pentru persoanele care doresc sa protejeze si sa hidrateze pielea sensibila. Aceste produse sunt concepute pentru a reduce inflamatia si rosetea pielii si ajuta la mentinerea sanatatii pielii pe termen lung.

  Produsul a fost adaugat in cos