25% la crema de picioare
25% crema de picioare
left image
right image

Uleiuri & creme de corp, maini, picioare si sani

Produsele 1-28 (din 28)

Uleiuri & creme de corp, maini, picioare si sani

168.00 Lei 210.00 Lei

Ulei de argan pur 100ml

  • - 20%
38.40 Lei 48.00 Lei

Ulei de argan pur 15ml

  • - 20%
76.00 Lei 95.00 Lei

Ulei de argan pur 30ml

  • - 20%
15.20 Lei 19.00 Lei

Ulei de argan pur 5ml

  • - 20%
  • - 20%
  • - 20%
114.40 Lei 143.00 Lei

Ulei de argan pur 50ml

  • - 20%

Produsele 1-28 (din 28)

Descopera beneficiile uleiurilor si cremelor cu ulei de argan pentru pielea ta

Uleiul de argan este un ingredient natural puternic, bogat in antioxidanti si acizi grasi esentiali, care poate face minuni pentru pielea ta. Datorita proprietatilor sale hidratante si regenerante, acest ulei este utilizat in mod traditional in Maroc pentru a trata o varietate de afectiuni ale pielii si pentru a o proteja impotriva efectelor daunatoare ale factorilor externi. Astazi, uleiul de argan se gaseste in multe produse cosmetice de ingrijire a pielii, inclusiv in uleiuri si creme pentru corp, maini, picioare si sani.

Uleiurile si cremele pentru corp cu ulei de argan sunt ideale pentru hidratarea si hranirea pielii uscate si sensibile. Aceste produse ajuta la prevenirea pierderii de umiditate si la protejarea pielii impotriva factorilor externi, precum vantul si frigul. Uleiul de argan este adesea combinat cu alte ingrediente naturale, precum uleiul de migdale dulci sau de jojoba, pentru a oferi o hidratare suplimentara si pentru a imbunatati textura pielii.

Cremele si uleiurile de maini cu ulei de argan sunt ideale pentru prevenirea uscarii si craparii pielii mainilor. Aceste produse ajuta la hidratarea si protejarea pielii mainilor impotriva efectelor daunatoare ale substantelor chimice din produsele de curatare si a factorilor externi, precum vantul si frigul. Uleiul de argan poate ajuta la mentinerea pielii mainilor moi si catifelate si la prevenirea aparitiei ridurilor.

Uleiurile si cremele pentru picioare cu ulei de argan sunt ideale pentru hidratarea si regenerarea pielii aspre si crapate de pe talpi si calcaie. Aceste produse ajuta la mentinerea pielii picioarelor moi si catifelate, precum si la prevenirea aparitiei bataturilor si a calusurilor. Uleiul de argan poate ajuta la mentinerea hidratarii pielii picioarelor si la prevenirea aparitiei mirosului neplacut.

Uleiurile si cremele pentru sani cu ulei de argan sunt ideale pentru hidratarea si protejarea pielii sensibile din zona sanilor. Aceste produse ajuta la mentinerea elasticitatii pielii si la prevenirea aparitiei ridurilor si a vergeturilor. Uleiul de argan poate ajuta la imbunatatirea tonusului pielii si la prevenirea pierderii de fermitate.

  Produsul a fost adaugat in cos