20 - 28 MAI | 20% OFF la toată gama de uleiuri
20 - 28 MAI | 20% OFF la toată gama de uleiuri
left image
right image
right image box

Ingrijirea buzelor

Produsele 1-4 (din 4)

Nicoleta I.
Scris în 28 februarie 2024
Rating:

"NU L-AM FOLOSIT INCA, AMBALAJ FOARTE ATRACTIV vezi tot"

Claudia A.
Scris în 16 februarie 2024
Rating:

"Machiajul este îndepărtat ușor , iar tenul se simte fresh. vezi tot"

monica t.
Scris în 15 martie 2024
Rating:
Denisa...
Scris în 22 octombrie 2023
Rating:
Claudia A.
Scris în 16 februarie 2024
Rating:

Ingrijirea buzelor

117.00 Lei 234.00 Lei

Unt BIO cu ulei de argan 50ml

  • - 50%
  • Economisesti 117.00 Lei
  • - 50%
  • Economisesti 83.00 Lei

Produsele 1-4 (din 4)

Balsamuri si unturi de buze cu ulei de argan: Protectie si hidratare pentru buzele tale

Balsamurile si unturile de buze cu ulei de argan sunt produse cosmetice ideale pentru hidratarea si protejarea buzelor. Uleiul de argan este un ingredient natural bogat in acizi grasi esentiali si vitamine, care ajuta la hidratarea si hranirea pielii delicate de pe buze.

Aceste produse cosmetice au o textura bogata si cremoasa, care patrunde rapid in piele, hidratand si protejand buzele impotriva uscarii si a craparii. In plus, uleiul de argan ajuta la regenerarea pielii si la mentinerea sanatatii acesteia.

Balsamurile si unturile de buze cu ulei de argan sunt ideale pentru persoanele care doresc sa isi protejeze buzele impotriva factorilor de mediu daunatori, precum vantul sau soarele. Aceste produse cosmetice pot fi utilizate zilnic si sunt potrivite pentru toate tipurile de piele.

Pentru a utiliza balsamul sau untul de buze cu ulei de argan, trebuie doar sa aplicati o cantitate mica de produs pe buze si sa masati usor. Aceste produse cosmetice pot fi utilizate oricand, in timpul zilei sau inainte de culcare.

In concluzie, balsamurile si unturile de buze cu ulei de argan sunt produse cosmetice ideale pentru hidratarea si protejarea buzelor. Aceste produse cosmetice sunt eficiente si usor de utilizat si ofera o hidratare intensiva, protejand buzele impotriva factorilor de mediu daunatori.

  Produsul a fost adaugat in cos