24 - 26 FEBRUARIE | 20% OFF la toate cremele pentr
24 - 26 FEBRUARIE | 20% OFF la toate cremele pentr

Uleiuri si creme cu protectie solara

Produsele 1-19 (din 19)

Ana-Maria P.
Scris în 23 august 2023
Rating:

"Il ador efectiv! Pe langa ca accelereaza procesul de bronzare, fara sa fie nevoie sa petreci mult... vezi tot"

Izabela
Scris în 21 octombrie 2023
Rating:
Oana C.
Scris în 22 decembrie 2023
Rating:
Iuliana C.
Scris în 27 noiembrie 2023
Rating:
Ana-Maria P.
Scris în 13 iulie 2023
Rating:

Uleiuri si creme cu protectie solara

Produsele 1-19 (din 19)

Protejeaza-ti pielea in timpul si dupa expunerea la soare cu produsele pe baza de ulei de argan: uleiuri de bronzat, creme cu protectie solara si uleiuri pentru dupa plaja

Uleiurile de bronzat cu protectie solara pe baza de ulei de argan ofera o protectie eficienta impotriva razelor UV nocive, in timp ce hidrateaza si hranesc pielea. Acest tip de produse combina proprietatile protectoare ale unui produs cu SPF cu beneficiile hidratante si emoliente ale uleiului de argan.

Uleiurile de bronzat cu protectie solara sunt o alegere excelenta pentru persoanele care doresc sa obtina un bronz uniform, fara a compromite sanatatea pielii. Uleiul de argan din compozitia acestor produse ajuta la mentinerea hidratarii pielii, in timp ce protejeaza impotriva arsurilor solare si a imbatrânirii premature a pielii. Alegeti un ulei de bronzat cu protectie solara pe baza de ulei de argan pentru a proteja si a ingriji pielea in timpul expunerii la soare!

Uleiul de argan are proprietati hidratante si antioxidante puternice, ceea ce il face un ingredient excelent in produsele pentru protectia pielii. Cremele cu protectie solara pe baza de ulei de argan ofera o protectie eficienta impotriva razelor UV nocive, in timp ce hidrateaza si hranesc pielea. Uleiurile pentru dupa plaja cu ulei de argan ajuta la restabilirea nivelului de hidratare al pielii dupa expunerea la soare si contribuie la reducerea rosetii si a inflamatiei pielii. In plus, aceste produse ajuta la mentinerea unui bronz uniform si stralucitor.

Alegeti o crema cu protectie solara sau un ulei pentru dupa plaja pe baza de ulei de argan pentru a proteja si a ingriji pielea in timpul si dupa expunerea la soare.

  Produsul a fost adaugat in cos