left image
right image
right image box

Regulament promotie

1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

 

1.1. Organizatorul Campaniei „Cadou - Sticluta cu ulei de argan pur 5 ml” (denumit în continuare „Concursul”) este SC SOSETARIA SRL., cu sediul în COM. SAVIRSIN, NR. 391, JUD. ARAD înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului sub nr. J2/127/2014, Cod Unic de Înregistrare RO32747838.

1.2. Promotia se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit în continuare „Regulament”) care este obligatoriu pentru toți participanții.

1.3. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligația de a anunța publicul în mod oficial, în aceeași manieră în care a fost făcută și informarea inițială. 

2. MECANISMUL CAMPANIEI

2.1. La orice comanda, indiferent de valoarea acesteia, primesti gratuit o sticluta cu ulei pur de argan de 5ml.

2.2. Se inscriu automat toti utilizatorii care plasează o comandă online în magazinul www.argania.ro

3. LOCUL ȘI DURATA DESFĂȘURĂRII CAMPANIEI

3.1. Campania se va desfășura in magazinul www.argania.ro pe o perioadă nedeterminată, începând cu data 08.05.2022, in limita stocurilor disponibile.

4. DREPTURI ȘI CONDIȚII DE PARTICIPARE 

4.1. Campania este accesibilă tuturor persoanelor fizice si juridice, indiferent de naționalitate, domiciliu, rasă, sex sau religie, rezidente în România, care respectă condițiile prezentului regulament și care urmează indicațiile prezente în acest Regulament pentru a-și valida participarea.

4.2. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrare, liber consimțită și în afara oricărei constrângeri a prevederilor prezentului regulament.

4.3. Dreptul de participare aparține în exclusivitate participantului care îndeplinește condițiile impuse de Regulament.

5. PROTECȚIA DATELOR PERSONALE 

5.1. Tuturor participanților le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției.

5.2. Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de către participanți doar pentru procesarea și livrarea comenzilor. 

6. DREPTURILE ORGANIZATORULUI

6.1. Organizatorul își rezervă dreptul de a modera, edita și/sau elimina din concurs orice tip de comentarii cu conținut ilegal, cu conotații obscene, defăimătoare, rasiste, xenofobe, politice, de amenințare sau răuvoitoare față de un alt utilizator sau față de orice altă persoană fizică sau juridică, și comentarii cu conținut postat în scopul vânzării anumitor produse sau care promovează alte concursuri, mărci.

  Produsul a fost adaugat in cos