left image
right image
right image box

Argania Termeni si Conditii

INTRODUCERE

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.argania.ro, implica acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii si vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre furnizor, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care utilizatorul nu este de acord cu conditiile impuse, acesta trebuie sa inceteze folosirea serviciilor noastre.

SCHIMB SI RETUR IN 2 PASI

Pasul 1 - Te conectezi in cont si completezi  formularul de retur pe care il gasesti si in partea de jos (footer) a site-ului.

Pasul 2 - Magazinul Argania trimite curierul pentru ridicarea produselor. Nu trebuie sa printezi AWB, nu platesti taxa de transport.

BENEFICILE TALE

14 Zile pentru schimb sau returnare

 • Produsele se pot returna 30 zile calendaristice, de la primirea coletului.
 • Pentru ca produsele sa poata fi returnate, acestea trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
  • Sa aiba eticheta si ambalajul original
  • Sa contina toate accesoriile aferente
  • Sa nu prezinte urme de utilizare, deteriorare sau uzura
  • Ambalajul si recipientele sa nu fie deteriorate sau zgariate
  • Produsele sa fie sigilate

Livrare gratuita pentru retur/schimb in ambele directii

 • Nu platesti transport pentru returnarea produselor. Vei primi un email cu adresa si ziua programata pentru ridicare, dupa completarea cererii de retur.
 • Iti trimitem produse inlocuite, fara taxa de transport

Rezervare imediata

 • Noile produse pe care le-ai selectat pentru schimb, sunt rezervate imediat ce completezi formularul de retur
 • Produsele rezervate nu o vor vandute inainte de sosirea produselor pe care le-ai returnat

Procesare rapida

 • Expediem produsele noi in 2-3 zile lucratoare de la primirea produselor returnate
 • Daca un produs schimbat are o diferenta de pret, platesti doar diferenta la curier. Daca diferenta de pret este mai mica, vei fi contactat de magazinul Argania pentru a se returna diferenta de bani in contul taul.
 • Daca ai ales returnarea contravalorii, aceasta se va returna in contul tau in 7 zile de la receptia produselor.

CONTINUT SITE

Compania SC Sosetaria SRL impreuna cu furnizorii ei de produse si servicii detin in totalitate drepturile de autor asupra site-ului si asupra continutului acestuia.

Denumirile produselor, imaginile, descrierile, logo-urile si bazele de date accesibile prin intermediul site-ului Argania.ro sunt proprietatea SC Sosetaria SRL si a furnizorilor acestuia si sunt protejate prin legislatia in vigoare cu privire la drepturile de autor.

Continutul aflat pe site-ul Argania.ro se poate printa si copia doar pentru folosinta proprie si personala, in scopuri necomerciale.

Este interzisa folosirea continutului preluat de pe site-ul Argania.ro in alte scopuri decat cele mentionate in prezentul document sau legislatia in vigoare.

Daca consideri ca exista continut pe Argania.ro care incalca drepturile de proprietate intelectuala sau alte drepturi, te rugam sa ne trimiti un email pe adresa contact@argania.ro in care sa mentionezi drepturile incalcate pentru ca administratorii site-ului sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale.

Echipa Argania.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Fotografiiile au caracter informativ si pot contine rareori inadvertente cum ar fi: nuanta culorii produselor din poze poate fi diferita decat cea reala, la fel dimensiunile sau modelele desenate pe produse. Unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

GARANTIA PRODUSELOR

Toate produsele comercializate de catre Argania.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare. Produsele sunt noi, in ambalaje originale si beneficiaza de garantia legala de conformitate, conform dispozitiilor Legii nr. 296/2004 privind Codul Consumului, cu modificarile si completarile ulterioare coroborate cu dispozitiile Ordonantei de Urgenta nr. 140 - 28/12/2021 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestor, cu modificarile si completarile ulterioare.

Argania.ro este responsabila pentru toate defectele din fabricatie si asigura schimbarea acestora in perioada de garantie, in baza facturii, fara costuri suplimentare de transport.

Garantia nu se aplica in cazul defectelor survenite in urma utilizarii necorespunzatoare sau a unei actiuni mecanice.

RECLAMATII

Daca aveti o problema legata de o comanda, care nu se poate rezolva cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu Sergiu Maris, prin email la contact@argania.ro sau prin telefon la 0751.987.915.

FRAUDA

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului Argania.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Argania.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor Argania.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

LITIGII

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania.

INCHEIEREA ACORDULUI

SC Sosetaria SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorilor. De asemenea, compania isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus. La limita, SC Sosetaria SRL isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment.

Pentru orice lamuriri, va rugam sa ne contactati la contact@argania.ro sau la numarul de telefon 0720.558.289

  Produsul a fost adaugat in cos