left image
right image
right image box

Tratamente zilnice pentru o piele frumoasa si sanatoasa a fetei

Ingrijirea corecta a pielii fetei nu este intotdeauna usoara, dar este necesara pentru a o mentine bine hidratata si cu un aspect odihnit. Luand in considerare utilizarea produselor potrivite, vom vedea rezultate, mai ales pe termen lung, si ne putem bucura ca am folosit produse naturale pentru ingrijirea pielii fetei! Pielea fetei este extrem de delicata si daca o neglijesti poate deveni rapid o problema. De aceea este necesar sa urmezi o rutina pentru a o hidrata si a o face luminoasa si stralucitoare. Este de fapt o greseala sa folositi intotdeauna acelasi produs pentru toate fazele zilei / noptii si sa nu-l combinati cu creme sau uleiuri specifice pentru diferite zone ale fetei.

Exista un produs Arganiae potrivit pentru fata ta in fiecare moment al zilei si pentru orice ocazie.

CREMA DE ZI

Absolut esentiala in orice geanta de cosmetice a oricarei femei, crema de zi se aplica dimineata si ne insoteste pe tot parcursul zilei. Daca porti machiaj, este important sa utilizezi un produs rezistent la transpiratie si caldura, dar in acelasi timp usor. Daca preferi pielea fara machiaje si cosmetice este recomandat  sa optezi pentru creme de zi mai consistente si, poate, cu un factor de protectie solara care protejeaza impotriva razelor nocive ale soarelui.

Crema de zi pentru fata

Este o crema anti-imbatranire cu ulei pur de Argan, ulei de Sacha Inchi si acid hialuronic. Perfecta pentru a se aplica pe tot parcursul zilei, deoarece hidrateaza si regenereaza continuu pielea. De asemenea, are o protectie solara naturala care va permite sa va expuneti in siguranta la soare fara sa adaugati alte creme de protectie!

Fiind neunsuroasa, este perfecta ca baza pentru machiaj deoarece netezeste si umple liniile fine de pe fata. Un aliat inlocuibil pentru fiecare zi!

Crema 24h anti-age

Crema anti-imbatranire care actioneaza in decurs de 24 de ore, ideala de aplicat dimineata dupa curatarea fetei, iti ofera efecte benefice asupra pielii pe tot parcursul zilei. Este creata special ca o crema de zi anti-imbatranire, deoarece apara pielea datorita complexului de vitamine ACE, care creeaza o bariera anti-smog, a poluarii si a fumului care ataca zilnic pielea noastra.

Crema de fata Selection

Este crema de fata ideala pentru cei cu piele foarte uscata si delicata. Crema de fata Selection este complet naturala, contine ulei de argan si unt de shea, vitaminele AE si F, toate absorbabile complet deoarece sunt de origine naturala. Hraneste pielea in mod extraordinar prin repararea si reinnoirea acesteia. In acelasi timp, se simte foarte usoara pe piele, fara a fi grasa. Ideala si pentru zona de contur a ochilor!

SERUM PENTRU FATA

Ingrijirea adecvata a pielii fetei implica combinarea a doua produse: crema de fata (mai "uleioasa") si serul. In timp ce crema aduce un rezultat mai vizibil pe termen lung, serul actioneaza imediat prin aducerea apei direct pe piele. De fapt, serul este in general un produs foarte concentrat care actioneaza in profunzime, dar in acelasi timp este si mai usor si fluid pe suprafata, fiind absorbit foarte usor. Aplicarea serului ar trebui sa aiba loc inaintea cremei.

Serurile naturale pentru fata propuse de Arganiae

Ser pentru fata cu canepa

Bazat pe ulei de Argan si ulei de canepa, celule stem din mere elvetiene, acid hialuronic si ciclodextrine, serul din gama Hemp Touch are o textura foarte usoara care ofera hidratare activa pe tot parcursul zilei. Efectul de lifting, pe de alta parte, este imediat, la fel ca si stoparea imbatranirii pielii. Aroma este usoara si delicioasa!

Ser cu celule stem

Creat pentru a revitaliza si reintineri pielea facand-o mai compacta si mai datorita celulelor vegetale stem de mere. Formula acestui ser pentru fata stimuleaza procesele naturale de auto-reparare ale pielii si hidrateaza activ pielea! Rezultatele sunt cu adevarat vizibile in cateva luni, mai ales daca sunt combinate si utilizate inainte de crema cu celule stem!

Ser cu vitamina C

Unul dintre cele mai de succes produse Arganiae, acest ser pentru fata bazat pe vitamina C si polifenoli de mere si ovaz este un tratament eficient impotriva fumului, smogului, poluarii, frigului, arsurilor, etc... Vitamina C nu este produsa natural de corpul nostru, motiv pentru care este important sa o asimilam prin alimente si cosmetice naturale. Serul Argan C contracareaza principalele cauze ale imbatranirii pielii si repara daunele cauzate de expunerea excesiva la soare. Reduce petele, ajuta la formarea colagenului si hidrateaza instant fara a fi uleios.

 

CREMA DE NOAPTE

In timpul somnului, pielea noastra are capacitatea de a se regenera si de a absorbi substante hranitoare, calmante si anti-imbatranire fara interferente. Acesta este ultimul tratament care trebuie efectuat seara, inainte de culcare si dupa ce pielea a fost curatata meticulos pentru a o pregati sa absoarba substantele hranitoare ale tratamentului faciale de noapte.

S-ar putea sa te intereseze

  Produsul a fost adaugat in cos