left image
right image
right image box

Parfumuri naturale

Produsele 1-3 (din 3)

patricia m.
Scris în 08 februarie 2024
Rating:
Anuța F.
Scris în 22 aprilie 2024
Rating:
Luminita...
Scris în 03 aprilie 2024
Rating:
Violeta S.
Scris în 25 aprilie 2024
Rating:
patricia m.
Scris în 08 februarie 2024
Rating:

Parfumuri naturale

 • - 70%
 • Economisesti 74.90 Lei
55.50 Lei 185.00 Lei

Apa de parfum NADOR 100ml

 • - 70%
 • Economisesti 129.50 Lei
 • stoc epuizat!
55.50 Lei 185.00 Lei

Apa de parfum ZAGORA 100ml

 • - 70%
 • Economisesti 129.50 Lei
 • stoc epuizat!

Produsele 1-3 (din 3)

Parfumuri cu ingrediente naturale si ulei de argan: Parfumurile care iti incanta simturile si ingrijesc pielea ta.

Parfumurile au fost un element de lux si de frumusete esential pentru femei si barbati din toate culturile. In ultimii ani, oamenii s-au indreptat catre produse mai naturale si mai organice, inclusiv parfumuri cu ingrediente naturale, cum ar fi uleiul de argan. Aceste parfumuri sunt apreciate nu doar pentru mirosul lor placut, ci si pentru beneficiile lor terapeutice. In acest articol, vom explora beneficiile si atractiile parfumurilor cu ulei de argan, si de ce ar trebui sa le luam in considerare.

 1. Ingrediente naturale: Parfumurile cu ulei de argan sunt realizate din ingrediente naturale, care sunt mai putin susceptibile sa irite pielea si sa provoace reactii alergice decat parfumurile traditionale. Aceste parfumuri sunt, de asemenea, ideale pentru persoanele care doresc sa evite produsele chimice si sintetice in rutina lor zilnica.

 2. Beneficiile uleiului de argan: Uleiul de argan este un ingredient cheie in multe parfumuri cu ingrediente naturale, datorita proprietatilor sale hidratante si antioxidante. Acest ulei bogat in nutrienti ajuta la mentinerea pielii hidratate si la prevenirea imbatranirii premature a pielii.

 3. Aromaterapie: Un alt avantaj al parfumurilor cu ulei de argan este faptul ca pot fi utilizate si ca tratamente de aromaterapie. Uleiul de argan este cunoscut pentru proprietatile sale de relaxare si de reducere a stresului. Utilizarea unui parfum cu ulei de argan poate ajuta la inducerea starii de relaxare si a reducerii stresului.

 4. Atractia mirosurilor naturale: Parfumurile cu ulei de argan ofera o varietate de mirosuri naturale, precum flori, citrice sau plante. Aceste mirosuri sunt diferite de cele ale parfumurilor sintetice, care sunt deseori mai puternice si mai dulci. Parfumurile naturale sunt mai subtile si mai usor de purtat, si pot fi combinate cu alte arome pentru a crea un miros unic si personal

Parfumurile cu ulei de argan sunt o optiune minunata pentru cei care cauta produse naturale si eco-friendly, dar care doresc in acelasi timp un parfum de calitate superioara. Aceste parfumuri ofera o varietate de beneficii, de la hidratarea pielii pana la efectele lor de relaxare si proprietatile lor terapeutice.

  Produsul a fost adaugat in cos