20 - 28 MAI | 20% OFF la toată gama de uleiuri
20 - 28 MAI | 20% OFF la toată gama de uleiuri
left image
right image
right image box

Creme & sampoane pentru barbati

Produsele 1-3 (din 3)

Iuliana C.
Scris în 27 noiembrie 2023
Rating:
Oxana T.
Scris în 15 martie 2024
Rating:
Izabela G.
Scris în 03 octombrie 2023
Rating:
Dana
Scris în 17 octombrie 2023
Rating:
Loredana V.
Scris în 05 martie 2024
Rating:

Creme & sampoane pentru barbati

  • - 50%
  • Economisesti 34.00 Lei
  • - 50%
  • Economisesti 24.50 Lei
  • - 50%
  • Economisesti 107.50 Lei

Produsele 1-3 (din 3)

Uleiul de argan a devenit un ingredient popular in produsele de ingrijire pentru barbati. Cremele de maini, sampoanele si cremele de fata cu ulei de argan ofera beneficii multiple pentru sanatatea si frumusetea pielii si parului.

Uleiul de argan este bogat in vitamina E si acizi grasi esentiali, ceea ce il face un ingredient excelent pentru hidratarea pielii si a parului. Cremele de maini cu ulei de argan hidrateaza pielea si o protejeaza de agresiunile externe. Crema de fata cu ulei de argan ajuta la mentinerea elasticitatii pielii si la prevenirea ridurilor. Sampoanele cu ulei de argan ofera parului un aspect sanatos si stralucitor.

Produsele de ingrijire pentru barbati cu ulei de argan sunt ideale pentru barbatii care doresc sa aiba o piele hidratata si un par sanatos si stralucitor. Aceste produse sunt potrivite pentru toate tipurile de piele si par, inclusiv pentru cei cu pielea sensibila si parul uscat.

Pentru a beneficia de avantajele uleiului de argan, este recomandat sa utilizati produsele regulat si sa urmati o rutina de ingrijire a pielii si parului. Combinati cremele de maini cu sampoanele si cremele de fata cu ulei de argan pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Uleiul de argan este o alegere excelenta pentru barbatii care doresc sa aiba o piele si un par sanatos si frumos. incercati produsele cu ulei de argan si bucurati-va de beneficiile lor multiple!

  Produsul a fost adaugat in cos